Heerde 2 wint uit van KCVO 2 met 5-1

maandag 07 oktober 2019

Heerde stond na twee competitie wedstrijden jammer genoeg nog zonder punten. De Heerdenaren begonnen niet zo best, het ging gelijk op met weinig kansen over en weer. Het was Jaro die op het middenveld de bal veroverde en een mooie bal op Dion gaf (die op de brommer was) en hij ronde het mooi af, 1-0 voor Heerde. Daarna kwamen we beter in de wedstrijd en kregen kansen, maar de grens van KCVO had vlaggetjesdag. Het was Jaro die uit een corner de bal voor de voeten kreeg en de 2-0 maakte. Sobhan die even later op de juiste plek stond en de 3-0 maakte, en vlak voor de rust maakte KCVO achterin een fout, deze werd genadeloos afgestraft door Sobhan, 4-0 dit was meteen de ruststand.

Henk en Edwin konden relaxt aan de thee en hielden de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in.

Het was in de tweede helft een beetje warrig, want de scheids had een  paar keer rood kunnen geven aan spelers van KCVO voor een doorgebroken speler van Heerde, maar we hielden goed stand, het werd nog wel 4-1 door KCVO, maar we kwamen niet meer in de problemen. Het was Arne die op het middenveld de boel controleerde. Er waren ook nog wissels: Ronald en Edwin kwamen er nog in. We kregen nog kansen genoeg en er werd in het strafschopgebied een overtreding op Dion gemaakt. De strafschop werd benut door Edwin,     5-1.

Prima overwinning en de puntjes in de tas. Volgende week thuis om half twaalf op sportpark Molenbeek tegen Beekbergen 2, er zijn nog kaarten!

Groet D.v.V.