Heerde wint met 5-3 van Beekbergen

dinsdag 15 oktober 2019

De geelzwarten moesten tegen Beekbergen, het zou mooi zijn als we deze thuis zouden winnen. (Er was een speler die de biersokken van het oktoberfest nog aan had, ik zal geen namen noemen) Beekbergen heeft een jonge ploeg met goed voetbal en daar hadden we het moeilijk mee. Arne gaf een steekbal die terecht kwam bij Dion en die de 1-0 binnenschoot voor de thuis ploeg. Het was Beekbergen die weer op gelijke hoogte kwam 1-1. Het werd nog erger we kwamen ook nog achter met 1-2 door een goede aanval van Beekbergen. We kregen kansen via Sobhan en werden vaak afgevlagd, en niet altijd terecht. Vlak voor de rust werd Wouter onderuit gehaald door een speler van Beekbergen, we kregen een strafschop en de speler kreeg zijn tweede gele kaart, dus rood. De strafschop werd prima benut door Dion 2-2.

Dat was tevens de ruststand, Edwin en Henk konden niet rustig aan de thee, en er volgde de bekende peptalk, en door…….

De Tweede helft was het wederom een actie van Dion 3-2 voor de thuisploeg. We waren steeds dicht bij een treffer, Jeffrey raakte met een bekeken bal nog de lat. We kwamen toch nog aan een treffer, een lange bal van Rik naar Menno die Dion vond en de 4-2 maakte. Aan het eind werd het nog spannend, Beekbergen kwam toch nog op 4-3 maar het was weer Dion die zijn vijfde maakte, eindstand 5-3 voor Heerde, dus mooi de puntjes in de tas. Volgende week vrij, dus een rustig weekend. 27 oktober weer thuis tegen Voorwaarts om half twaalf.

Groet D.v.V.