Heerde 2 speelt gelijk 1-1 tegen Loenen 2

dinsdag 05 november 2019

De geelzwarten moesten al vroeg op de zondag aantreden tegen Loenen 2. Het was een leuke wedstrijd die gelijk op ging, en er speelde zich veel af op het middenveld. Het was een actie van Dion die het hoofd raakte van Dirk en rakelings naast ging. Er werd door de ploeg uit Heerde prima gespeeld en met 0-0 gingen we rusten.

In de tweede helft begonnen we goed en kregen mooie kansen via Jordy en Jaro, maar toch kwamen we achter via een corner die door de ploeg uit Loenen prima werd genomen en werd binnen gekopt, en zo kwamen we op 1-0 achter. Het was Dion die weer eens op de brommer was en Loenen het nakijken gaf en de 1-1 prima afmaakte. Vlak voor tijd kwamen we nog goed weg, een goal van Loenen werd afgekeurd wegens buitenspel, maar een gelijkspel was ook verdiend. Volgende week thuis tegen Activia 2 om half twaalf.