Heerde 2 wint thuis met 2-1 van Activia 2

maandag 11 november 2019

De geelzwarten moesten het opnemen tegen Activia. We begonnen wel goed aan de wedstrijd, maar Activia deed goed mee en was een goede tegenstander. Het was Daan die een bal voorgaf op Dion die op het juiste moment voor de goal opdook en zo kwamen we op 1-0 voor. We waren beter en kregen meerdere kansen en hadden een strafschop moeten hebben toen Daan onderuit werd gehaald.

We gingen rusten met 1-0 voor. Henk (Edwin was een weekendje weg, a ie weatn weh, die keal woont bie de Panda) onze trainert werd bie eh stoan door Wilbert en Reinier.

Er volgde de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in. Het was Daan die met een mooie actie de 2-0 maakte, dat was mooi maar van rustig achterover leunen was geen sprake. De scheidsrechter was niet goed en liet soms op de verkeerde momenten doorspelen waardoor het bijna uit de hand liep. Het was Activia die wel een strafschop kreeg doordat een speler van Heerde de bal tegen zich aan kreeg.

De strafschop werd in eerste instantie prima gestopt door Rik, maar kon in tweede instantie worden binnen getikt 2-1.

Vlak voor tijd werd er nog wel gescoord door Activia maar het was buitenspel, dus de drie punten gaan mooi in de tas.

Verder wil ik nog even melden dat Frans niet alleen een uitstekende grensrechter is, maar uit betrouwbare bron vernomen dat hij ook goed cake kan bakken, dus volgende week krijgen we cake bij de koffie! (en s`middags veule op de banke lig en Hilda druk is met de Boernkool)

Volgende week uit op het mooie tijdstip van 10:00 uur tegen WWNA 2.

Groet D.v.V.