VV Heerde D2 Kampioen!

woensdag 02 december 2015

Het jeugdige voetbalteam van VV Heerde is zaterdag overtuigend kampioen geworden. De leuke en gemotiveerde groep voetballers is de verrassing van de competitie. Na een moeizame start is een mooi team ontstaan die voor elkaar door het vuur gaan. Het resultaat alle laatste 10 wedstrijden gewonnen. Het team heeft een goede keeper, een degelijke en zekere verdediging, een combinerend middenveld en een altijd scorende voorhoede. Na een klinkende overwinning was het zaterdag feest. Versieringen en muziek op het sportpark Molenbeek, traktaties, shirts en medailles van de club en ouders. Een rondgang op de versierde platte wagen door Heerde. Met onderweg traktaties van supporters en ondernemers op het dorp. VV Heerde is trots op dit super stoere team.