Heerde 2 speelt gelijk tegen WWNA 2 met 3-3.

maandag 18 november 2019

Wij moesten al vroeg aantreden, om tien uur tegen WWNA (egg geen tiet veur de zundag) die boven aan staat, geen gemakkelijke opgave dus. Het was een mooie wedstrijd met goed voetbal van beide kanten, de opbouw werd door Jeffrey keurig verzorgt via Jorrik en ook Menno deed het prima. We hebben ook een speler erbij gekregen en dat is Sander Draaijer, die is weer terug bij zijn oude liefde (geel zwart) en daar zijn wij blij mee. Het was een mooie bal gegeven op Dion die even goed keek en de bal prima op Sobhan (ie weatn weh DJ Prince) en die krulde hem perfect in de bovenhoek, 1-0 voor de geel zwarten (Mag dat eigenlijk nog wel, geel wit kan oak nie). Het was nog in de eerste helft dat er een prima bal ingeschoten werd door Dirk Buter, maar kon nog gestopt worden door de keeper, maar daar stond Dion weer op de juiste plek en scoorde met het hoofd de 2-0. Toch knap, alle wedstrijden nog gescoord. Deed WWNA dan niks terug? Jammer genoeg wel, het werd via een goed lopende aanval 2-1 en zelfs 2-2. Er werd geroepen door de tegenstander: nu gaan we er overheen, maar dan houden ze geen rekening met de weerstand van Heerde. Het was een bal van Arne op Sander die een mooie bal (alla Messi) Dion bereikte en die deed wat die moest doen, en dat is scoren. We kwamen weer voor met 3-2, wat een wedstrijd!

Edwin en Wilbert konden niet rustig achterover leunen en hielden de peptalk. De toeschouwers gingen aan de koffie. Frans onze grens was de cake vergeten, maar Wilco en Gerda hadden hier wel aan gedacht. Prima voor elkaar. (die cake holt wulle nog tegoed, want die wilt wulle natuurlijk weh pruum) De tweede helft kregen we het moeilijk, er werd gewisseld door ons technisch duo en we hielden goed stand.  WWNA had het moeilijk, maar helaas kwamen ze toch op 3-3. Wij kregen nog kansen en maakte een doelpunt via Arne, maar werd onterecht afgekeurd (Die keal mut de formule 1 goan afvlaggn, dan kanne vlaggn). Edwin kreeg nog een mooie kans, maar hij ging er net niet in het werd aan het einde nog onprettig met een harde overtreding op Jaro die eigenlijk met rood bestraft had moeten worden, en niet te vergeten ook een overtreding op Arne had rood moeten zijn. Gelijk spel verdient! Hopen dat de blessure van Jaro meevalt. Een mooie wedstrijd, zat echt alles in. Volgende week thuis om half twaalf tegen Schalkhaar. Groet D.v.V.