Heerde 2 verliest met 4-3 van SV Schalkhaar

maandag 25 november 2019

De geelzwarten begonnen met Jelle in de goal, Rik had een rug blessure. Schalkhaar met veel oud eerste spelers erin, wat slim en goed speelde.(Wat een keals, der bint der wat bie van 2.60 lang). We kwamen met 1-0 achter door een dubieuze strafschop. Jur zou een speler van Schalkhaar omver hebben getrokken, maar dat was die van 2.60 (doar kanne de arms niet eens um hen kriegn). Kreeg Heerde dan geen kansen? Zeker wel, het was Sander die met een mooi afstandsschot boven in de kruising de 1-1 op het scorebord noteerde.

Er volgde uit een aanval waar een overtreding weer over het hoofd werd gezien door de warrig fluitende scheids, daardoor werd het toch nog 2-1 voor de uitploeg en we kwamen zo weer achter.

We gingen rusten met 2-1 achter, werk aan de winkel voor Edwin en Wilbert (en wie heb een botnkraker in het team, Jordy kraakt zo em de rugge van Dion en die kon de tweede helfte der weer teegn an) er volgde de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in.

De tweede helft was het Heerde die beter in het spel kwam. We kregen kansen via Dion, de keeper bracht redding via de benen, maar we kregen geen corner. Het was wederom Schalkhaar dat zelfs op 3-1 voor kwam. Toen ging het stormen bij Heerde en wij waren los, het was een paar keer paal en boven op de lat, maar toen kon Robert hem binnen koppen 3-2 het werd zelfs door Sander nog 3-3, maar vlak voor tijd trok Schalkhaar aan het langste eind 4-3 voor de uitploeg. Jammer een gelijkspel was wel verdient geweest. Nog een kleine tip voor de scheids (zie zuuk bie de damvereniging ``de laatste steen`` nog nieuwe leedn, kanne beter goan doen) Volgende week nieuwe kansen, dan uit tegen Apeldoornse boys om tien uur s‘morgens. Misschien dat Rik voor die tijd eens bij Jordy kan langsgaan!

Groet D.v.V.