Meiden D1 ontberen doelpunten tegen SVO VVZ MD2 1-4

zaterdag 05 december 2015

De altijd uiterst gedreven Heerderse super meiden mochten vandaag tegen een op papier wat minder moeilijke tegenstander SVO VVZ MD2 hun opwachting maken. Het veld lag er net als Hooli Theo weer strak geschoren bij dus alle ingrediënten voor een hoogstaand spektakel. Het duurde niet lang of de bal verdween door een ongelukkig moment in ons doel. Dit mocht niet baten want op hun opvallend goede spits na zou Heerde deze tegenstander toch moeten kunnen pakken. Ver in de eerste helft werd de druk voor het Zwolse doel steeds groter en uit een zoveelste hoekschop werd er dan eindelijk uit een niet ongelukkig moment gescoord. Vlak voor rust was het toch weer SVO VVZ MD2 welke uit een hoekschop na een ongelukkig moment de 1-2 scoorde.

Kon de altijd spitsvondige Jaap in de rust nog een gewiekste creatie uit zijn hoge hoed toveren? Zeker wel want na een paar tactische verschuivingen leek een terechte gelijkmaker in de lucht te hangen maar spijtig genoeg bleef het daar. Dat gold niet voor SVO VVZ MD2 want twee ongelukkige momenten voor Heerde verder stond het zomaar 1-4 en dit was ook de eindstand. Dit was de laatste competitie wedstrijd en kijken terug op een bijzonder leuk seizoen wat een vervolg krijgt in de wintercompetitie. Zo spelen we a.s. zaterdag uit in het mooie polderieke Oene. Heel graag tot dan