Meiden D1 verliezen nipt van Oene D1 met 3-4

zaterdag 29 augustus 2015

Vanmorgen was de tweede bekerwedstrijd van Heerde tegen Oene. 3 meiden konden vandaag helaas niet meedoen te weten Femke, Naomie (ziek) en Maureen (blessure). Nog steeds een beetje onwennig, want het speelveld is toch wel heel groot, begonnen de meiden aan de wedstrijd. Het fysiek sterkere Oene nam na een paar minuten het initiatief en kreeg een paar kansen, maar onze verdediging hield Oene goed tegen.

Na ongeveer 20 minuten spelen kreeg Oene een goeie kans, maar tot twee keer toe voorkwam Demi een doelpunt van Oene. De hoekschop die daarop volgde verdween ongelukkig via een been van Heerde in het doel 0-1. Heerde liet de moed niet zakken en niet veel later was het 1-1 door onze snelle spits Sabine die alleen op de keepster afging. De 2-1 werd ook gescoord door Sabine, maar nog voor de rust komt Oene op 2-2.

Na de rust ging het spel op en neer en waren de teams aan elkaar gewaagd. Heerde maakte het spel en Oene speelde op de counter. Het bleef lang 2-2 maar vanuit 2 counters van Oene stond het 2-4. Heerde zette nog aan voor een slotoffensief en Marlon scoorde met een mooi schot 3-4, maar er was te weinig tijd om de welverdiende gelijkmaker te scoren. Toch hebben de meiden goed gespeeld en op naar de derde bekerwedstrijd.

Volgende week thuis tegen SEH om 12:30 uur, komt allen kijken naar deze derby