Nieuwe technische staf seizoen 2016-2017

donderdag 28 januari 2016

Nieuwe hoofdtrainer tekent contract.

Tijdens de algemeen bestuursvergadering heeft de 39 jarige Bardy Verhoef als hoofdtrainer voor het 1e elftal van V.V. Heerde een contract getekend. Bardy zal samen met Eric Smit de selectie van VV Heerde voor het nieuwe seizoen 2016 - 2017 gaan trainen en begeleiden. Onder toeziend oog van de voorzitter Henk Kanter en de technische commissie Toni en Wilbert, werden de handtekeningen onder het contract gezet.

Bardy en Eric zullen hun werkzaamheden per 1 juli 2016 gaan starten.

Het bestuur is erg blij met de aanstelling van Bardy en Eric. Bardy is 39 jaar, enthousiast, kundig en vastberaden en past goed bij de selectie en de cultuur van onze vereniging. Hij heeft als assistent-trainer ervaring bij de 1e klasse WSV opgedaan.

Eric is binnen VV Heerde een vertrouwde naam, een man die al jaren lang lid is en de vereniging goed kent. Eric heeft veel kennis van voetballen en kent de spelers van de selectie. Bardy en Eric zullen het stokje van Gerrit en Rolf bij start van het volgende seizoen overnemen.

Ook is het bestuur blij dat Egbert Overink heeft aangegeven dat hij het volgende seizoen het 2e elftal zal blijven trainen. Egbert heeft met zijn elftal binnen onze vereniging zijn draai gevonden. Jan zal als keeperstrainer volgend seizoen doorgaan en zo is de technische staf voor het 1e en 2e elftal compleet.

Op de foto:

Zittend: Voorzitter Henk Kanter geflankeerd door Erik Smit (links) en Bardy Verhoef (recht )Staand: Wilbert Kruisweg en Toni Vos ( technische commissie ) klaarden de klus om een nieuwe technische staf te formeren en kijken tevreden mee.