• Nieuwsbrief vv Heerde 28 juni 2022

 • Beste leden, jeugdleden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

  Het seizoen 2021/2022 zit erop en kon afgesloten met promotie van ons eerste elftal naar de derde klasse zaterdag. In een buitengewoon spannende finalewedstrijd werd in Stroe met 3-2 gewonnen van Fortissimo uit Ede. Het bestuur feliciteert spelers, trainers en leiders hiermee van harte. Het werd ook een heel mooi feest en dat is nog eens dunnetjes overgedaan afgelopen zaterdag met een prachtige afsluitingsdag voor de jeugd. Het seizoen kan hiermee zonder meer geslaagd worden genoemd.

  De vakantie kan dan wel nu beginnen maar dat neemt niet weg dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer zijn begonnen. De teams met hun trainers en leiders zijn inmiddels weer samengesteld en er staan al weer diverse activiteiten op het programma.

  Bedrijventoernooi, benefietwedstrijd ALS, Molenbeektoernooi.
  De voorlopig belangrijkste activiteiten in voorbereiding betreffen het bedrijventoernooi op vrijdagavond 19 augustus a.s. en de benefietwedstrijd op zaterdag 20 augustus a.s. in het kader van de ziekte ALS. Op 19 augustus a.s. wordt ook de nieuwe toegangspoort van ons sportterrein officieel geopend. Noteer deze datum alvast is de agenda en nader bericht hierover volgt nog. Noteer ook alvast de datums 23, 25 en 27 augustus in de agenda omdat dan het Molenbeektoernooi wordt gehouden.

  Bouwcommissie.
  Iedereen weet dat als gevolg van een nieuwe werkelijkheid de energieprijzen letterlijk door het dak gaan. Het bestuur heeft daarom de eerder ingestelde bouwcommissie opdracht te geven om de plannen voor de vervanging en isolatie van het dak van ons clubgebouw verder uit te werken. Als alles goed gaat dan wordt dit dak medio zomer volgend jaar geheel vervangen.

  Statuten / Huishoudelijk reglement / Privacyreglement.
  In de op 11 april j.l. gehouden jaarvergadering zijn onder meer aan de orde gekomen de nieuwe statuten en het huishoudelijk reglement. Deze zijn met algemene stemmen aan genomen en bekrachtigd in de tweede algemene jaarvergadering gehouden op 9 mei j.l. Inmiddels heeft de KNVB hieraan de goedkeuring verleend en worden de statuten binnenkort bij de notaris ondertekend. Statuten en huishoudelijk reglement kunnen door de leden ten allen tijden worden ingezien in de bestuurskamer. In de ALV is ook gevraagd voor de vereniging een privacyreglement op te stellen. Daaraan heeft het bestuur inmiddels voldaan en deze zal op de site worden geplaatst.

  De handleiding jeugdfonds sport en cultuur.
  Deze handleiding is opgesteld door de gemeente Heerde en is bedoeld om de sport het algemeen laagdrempelig te houden voor iedereen. Hierin is onder meer informatie te vinden over voorwaarden wanneer een gezin in aanmerking komt voor geldelijke steun, hoeveel geld een gezin kan krijgen, voor welke sporten dit allemaal geldt en welke rol de ouders hierin spelen. Maar ook alles over hoe de signalering en doorverwijzing werkt, de sleutelfiguren voor het JFSC, tips over hoe er in gesprek kan worden gegaan met het gezin en een toolkit voor de promotie van het JFSC binnen de school of sportaanbieder. Ouders / verzorgers die hierover meer willen weten kunnen de regeling opvragen bij de gemeente Heerde of anders via onze vereniging.

  Clubhuis:
  Het sportpark (velden) zijn gesloten van 1 juli t/m zaterdag 6 augustus. Het clubhuis blijft open op de volgende momenten
  - Donderdagavond van 19.00 - 23.00 uur
  - Zaterdagmiddag van 15.00 - 18.00 uur

  Fijne vakantie / aanvang trainingen
  Het bestuur bedankt weer een ieder die zich het afgelopen seizoen heeft ingezet voor onze vereniging. Voor nu wensen wij u allen een hele fijne vakantie. De trainingen van de jeugd worden weer hervat vanaf 20 augustus a.s. Met sportieve groeten, Bestuur vv Heerde.

   

  Zie onderstaand voor het zomerschema

  Datum: 

  Activiteit: 

  Verantwoordelijk: 

  Tijdstip:

  Zaterdag 6 augustus 

  Jumbo Veluwse mooiste 

  Toerclub Heerde 

  09.00 uur 

  Zaterdag 6 augustus 

  Start 1etraining 1e elftal 

  TC senioren 

  13.00 uur

  Zaterdag 13 augustus 

  Oefenwedstrijd 

  KCVO 1 - Heerde 1 

  17.00 uur 

  Vrijdag 19 augustus 

  Bedrijventoernooi 

  Activiteiten commissie 

  19.00 uur 

  Zaterdag 20 augustus 

  Training 1e elftal 

   

  10.00 - 12.00 uur 

  Zaterdag 20 augustus 

  Oefenwedstrijd 

  Heerde 1 - Wijhe 

  14.00 uur 

  Zaterdag 20 augustus 

  Benefietwedstrijd in kader van (ALS) 

  Activiteiten commissie 

  16.00 uur 

  Dinsdag 23 augustus 

  Molenbeektoernooi 

  Heerde 1 - VEVO 1 

  19.30 uur 

  Donderdag 25 augustus 

  Molenbeektoernooi 

  Vios - Vaassen 1 - Oene 1 

  19.30 uur 

  Zaterdag 27 augustus 

  Molenbeektoernooi 

  Finale / 3 - 4 plaats 

  14.30 uur   Datum: 

  Activiteit: 

  Verantwoordelijk: 

  Tijdstip:

  Zaterdag 3 september 

  Bekerwedstrijden 1eronde 

     

  Dinsdagavond 6 september 

  Oefenwedstrijd 

  Heerde 1 - Epe 1 

  19.30 uur 

  Zaterdag 10 september 

  Bekerwedstrijden 2eronde 

     

  Dinsdagavond 13 september 

  Oefenwedstrijd 

  Heerde 1 - SP Brummen1 

  20.00 uur 

  Zaterdag 17 september 

  Bekerwedstrijden 3eronde 

     

  Vrijdagavond ?? 

  Jaarvergadering toerclub 

  Toerclub 

  19.30 uur 

  Maandag 12 september 

  Jaarvergadering Supportersvereniging 

  Supportersvereniging 

  19.30 uur 

  Vrijdag 16 september 

  Feestavond 50 jubileum aftrap verloting 

  Supportersvereniging 

  19.30 uur 

  Zaterdag 24 september 

  Start competitie jeugd - senioren