• Succes houdt aan voor Heerde JO11-1JM

 • Nerveus voor een enorme bak regen vertrekken wij om 07:30 uur van de parkeerplaats van VV Heerde. De uitwedstrijd tegen Berkum JO11-6JM staat op het programma en 08:30 uur is de aftrap. Jeffrey en ik nemen nog even de oefeningen van de afgelopen trainingen door zodat alles goed bij onze kanjers tussen de oren zit. Iedereen weet hiermee zijn taken en gezamenlijk verlaten wij de kleedkamer en vervoegen ons naar het speelveld. Het wordt al snel duidelijk dat Heerde opnieuw de sterkere ploeg is en daardoor wordt en nagenoeg alleen maar op de helft van Berkum gespeeld. Heerde houdt het hoofd koel en speelt de bal rustig rond en wacht vervolgens op een opening om doeltreffend af te ronden. Ik kan uiteraard een lang verhaal afsteken, echter is daar de wedstrijd niet naar. Het verschil tussen beide teams is zo groot dat keeper Damian van Hiem zelden een bal mag aanraken.

  Gelukkig houdt Natasha Roke de score voor ons bij, want de goals vallen zo snel dat het geen bijhouden aan is.

  0-1 Sofia Remmers
  0-2 Vinchenzo Rondhuis
  0-3 Sofia Remmers
  0-4 Sofia Remmers
  0-5 Timon van de Esker
  0-6 Tim Sontag
  0-7 Wesley Veldkamp
  0-8 Tim Sontag
  0-9 ?
  0-10 Tim Sontag
  0-11 Tim Sontag
  0-12 Quinn Bosch
  0-13 Djanilio Rondhuis
  0-14 Timon van de Esker

  Een verdiende overwinning met een heleboel mooie acties. Ondanks dat onze kanjers doelpunt gericht zijn hebben zij zich niet laten verleiden door Berkum om op een kluit te gaan voetballen. Heerde bleef de vrije ruimte opzoeken om zo goed aanspeelbaar te blijven en weloverwogen de kansen uit te spelen en deze doeltreffend te verzilveren. Deze speelstijl heeft opnieuw geleid tot onze derde overwinning en Heerde JO11-1JM staat dan ook met een doelsaldo van +40 en 9 punten op kop in onze competitie.

  A.s. zaterdag staat VV Raalte JO11-2 op de planning en ik ben er zeker van dat onze kanjers opnieuw gaan zegevieren. Wil je ook genieten van een prachtige wedstrijd met veel goals, kom dan zaterdag 09:30 uur naar het Sportpark Molenbeek en wees getuige van dit spektakel.

  Eric Sontag & Jeffrey van de Esker