• Update Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi 15-6-2024

 • Beste voetbalvrienden,

  Met groot genoegen kan ik bevestigen dat de indeling van ons Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi bekend is en dat deze inmiddels ook online is gezet in de Tournify app.
  Deze Tournify app is gratis via je mobiele telefoon te downloaden voor Android of IOS (dit is de licht blauwe app met 3 witte driehoeken erin)
  Je kunt na het downloaden de app openen en vervolgens zoeken op ons Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi 2024.

  Mijn tip is om je eigen team als favoriet in te stellen, zodat je in 1 oogopslag kunt zien wanneer jullie een activiteit of wedstrijd hebben.
  Je maakt je team favoriet door je team op te zoeken bij ‘Mijn team’ en vervolgens rechtsboven op het sterretje te drukken. (na het klikken wordt deze volledig wit)

  Onderin de app vindt u vijf buttons.

  1. ‘Toernooi’ hier vindt u de informatie m.b.t. ons Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi en onze updates.
  2. ‘Mijn Team’ hier vindt u het speelschema en de standen van je favoriete team.
  3. ‘Standen’ hier vindt u de 3 programma’s die zijn ingedeeld als ochtend, middag en namiddag. Elk programma (dagdeel) heeft hun eigen groepsfase met verschillende poules.
  4. ‘Schema’ hier vindt u het speelschema van alle deelnemers in oplopende volgorde qua tijd. Om 08:30 uur wordt er gestart met de wedstrijden en het team dat niet om 08:30 uur voetbalt heeft op dit tijdstip een extra activiteit in de vorm van het gatenspel (JO8 t/m JO10) of de penaltybokaal (JO11 t/m JO14). Hierbij zijn leuke prijzen te winnen dus vergeet niet hieraan deel te nemen. De informatie omtrent deze activiteiten zal later bekend worden gemaakt.
  5. 'Scheidsrechters' hier vindt u de scheidsrechters die de wedstrijden zullen fluiten en begeleiden.

  Om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te houden speelt ieder team elke keer op hetzelfde veld(je). Het veld(je) waarop je speelt staat duidelijk benoemd in het schema. Als je de betreffende wedstrijd aanklikt in de app vindt je onder andere informatie m.b.t. aanvangstijden, veldinformatie, scheidsrechters en poule informatie. Door op je eigen team te klikken vindt je het nummer van de kleedkamer waarin je bent ingedeeld.

  Elke wedstrijd zal 15 minuten duren waarna een korte pauze volgt van 5 minuten.
  Uiteraard is het Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi 2024 ook via het internet benaderbaar via; www.tournify.nl/live/vvheerde

  Mochten jullie vragen hebben, schroom dan niet om deze aan ons te stellen.
  Wij zien jullie graag op zaterdag 15 juni en wensen jullie tot die tijd veel voetbalplezier toe.

  Met sportieve groeten,

  De toernooicommissie van het Jonnie Kroeze Jeugdtoernooi