• Vacature trainer/coach tweede elftal

  7 mei 2020
 • VV Heerde is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste trainer/coach voor ons tweede elftal.

  Ons tweede elftal bestaat komend seizoen uit een mix van getalenteerde jeugdspelers en oud eerste elftalspelers die samen een uitstekende balans vormen voor een goed functionerend team. Sfeer in combinatie met prestatievoetbal staat hoog in het vaandel bij deze mannen. Vanwege de doorstroom van een goede lichting jeugdspelers kan de komende jaren verder gebouwd worden aan een talentvol tweede elftal die onze hoofdmacht op den duur moeten gaan versterken. 

  VV Heerde zoekt dus een ambitieuze trainer/coach die de trainingen verzorgt op de dinsdag- en donderdagavond en de coaching van de wedstrijden op de zaterdag. De trainer is bij voorkeur minimaal in het bezit van UEFA-C of heeft al ruime ervaring in het trainen van jeugd en senioren. De doelstelling is het elftal naar een hoger niveau te begeleiden met als prioriteit het doorontwikkelen van onze jeugdspelers voor ons eerste elftal. Tevens heeft u samen met onze hoofdtrainer aandeel in het begeleiden en coachen van de JO23 wedstrijden. 

  Heeft u interesse in de vacature, dan kunt u de sollicitatie richten aan: 

  Technische Commissie VV Heerde

  E-mail: voetbaltechnischezaken@vvheerde.nl

   

  Contactpersoon:

  Wilbert Kruisweg

  06-51105490