• Voorbereiding Heerde 1

30 jun 2019
  • 1e training | zondag 11 augustus

Een kleine 6 weken voor de start van de competitie start het vlaggenschip van VV Heerde de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder hoofdtrainer Bardy Verhoef, die zijn vierde seizoen ingaat bij de geelzwarten, gebeurt dat traditioneel met een trainingsdag. De selectie traint in de ochtend en in de middag, waarbij het gezamenlijk in het clubhuis luncht. Na de uitschakeling in de playoffs om promotie naar de Zondag 1e Klasse, start Heerde ook in het komende seizoen in de Zondag 2eKlasse Noord.

Molenbeektoernooi | een traditie

Onderdeel van de voorbereiding is het jaarlijkse Molenbeektoernooi. Het toernooi is niet meer weg te denken en staat dit seizoen van 20-24 augustus op het programma. VEVO, VIOS Vaassen, Wijhe ’92 zullen naast gastheer VV Heerde strijden om de prestigieuze bokaal. Op de dinsdag 20 augustus is het VEVO-VIOS Vaassen, gevolgd op donderdag 22 augustus door VV Heerde-Wijhe ’92. Op zaterdag 24 augustus spelen de winnaars en verliezers van beide wedstrijden tegen elkaar op de altijd gezellige en sportieve finaledag.

Bekertoernooi | topwedstrijden op Sportpark Molenbeek

Na het regionale Molenbeektoernooi wacht VV Heerde ook een regionale poulefase in het bekertoernooi. De geelzwarten mogen allereerst op bezoek bij Owios, waar vorig seizoen een 1-2 bekerwinst werd geboekt. De overige poulewedstrijden zullen op Sportpark Molenbeek gespeeld worden en wel tegen 1e Klasser WHC uit Wezep en goede bekende Wijhe ’92. Mooie testcases voor de formatie van trainer Bardy Verhoef, die op voorhand voor de supporter en neutrale voetballiefhebber een leuke voetbalmiddag zullen opleveren.