• VV Heerde kent geen problemen met Prins Bernhard (5-0)

10 okt 2021
  • Na de 2-3 overwinning van Heerde op De Veluwse Boys nam Heerde het in haar 2e competitiewedstrijd thuis op tegen Prins Bernhard. Waar vorige week alle zeilen bij moesten worden
    gezet voor de drie punten, kende Heerde vandaag weinig moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Al in de 5e minuut was het raak. Raoul Wijenberg stuurde Daan Nijmeijer diep die met zijn snelheid alleen op de keeper af kon en raak schoot. Heerde verzuimde in het eerste kwartier om direct
    verdere afstand te nemen door het missen van grote kansen. Vanaf minuut 28 ging het echter hard. In een kwartier tijd was Dennis Calkhoven tweemaal trefzeker (1 penalty) en ook Daan Nijmeijer wist het net weer te vinden. Ruststand 4-0.

In de 2e helft werd het publiek weinig vermaakt. VV Heerde zakte weg in niveau. De ploeg van trainer Daniel Holtman kreeg zeker nog wel kansen, maar niet meer zo veel als in de 1e helft. Toch was er nog een slotakkoord. Het was Elkjar Dijkgraaf die vlak voor tijd de eindstand bepaalde op 5-0 met een hard en geplaatst schot in de lange hoek.
    Volgende week gaat VV Heerde op bezoek bij EFC.

Opstelling Heerde: Vincent Mosterd, Michel Calkhoven (45. Rico Vos), Raoul Wijenberg, Timo OldeOlthof, Nick Boterman; Mike Bronksink, Elkjar Dijkgraaf, Dennis Calkhoven; Daan Nijmeijer (60.Maarten Tuin), Nick Wijenberg, Corstiaan Altenburg (45. Sylvan Vos).

Doelpuntenmakers: Dennis Calkhoven (2x), Daan Nijmeijer (2x), Elkjar Dijkgraaf.