• VV HEERDE SPEELT GELIJK TEGEN SEH

 • VV HEERDE SPEELT GELIJK TEGEN SEH (2-2).

   

  Op de 111e verjaardag van de vv Heerde heeft de hoofdmacht gelijk gespeeld tegen buurman SEH. Na een zeer sportieve strijd onder leiding van de uitstekende arbiter Bjorn Kuiper, werd het na een 0-0 ruststand uiteindelijk 2-2.

   De eerste helft nam vv Heerde direct het initiatief en dwong SEH terug op eigen helft. Helaas werd het goede veldspel niet beloond en miste Dennis Calkhoven in de 18e min. een strafschop. Heerde bleef aandringen, stond verdedigend uitstekend, maar was slordig in de eindpass, waardoor de ruststand 0-0 werd.

   In de rust wisselde vv Heerde 5x en begon slordig aan de 2e helft. Teveel balverlies, waardoor het goede spel van de eerste helft geen vervolg kreeg. Klungelig kwam de thuisclub op achterstand doordat een uittrap van doelman Ties van Leeuwen verkeerd werd beoordeeld en SEH in de 56e minuut door Mark Zandvliet op voorsprong kwam. Vv Heerde reageerde aangeslagen en bij een verre ingooi zag de verdediging er opnieuw slecht uit en scoorde SEH in de 62e min. de 0-2 door Sem van Lohuizen. 

  Vv Heerde besloot vervolgens weer de nadruk te leggen op het voetballende gedeelte. In de 70e min. maakte Raoul Wijenberg uit de kluts de 1-2 en was in de 87e min. opnieuw trefzeker door de verdiende gelijkmaker fraai binnen te koppen.

   

  Een leuke wedstrijd onder grote publieke belangstelling, waarbij beide ploegen uiteindelijk tevreden moesten zijn met een gelijkspel.