• VV Heerde vindt in oude bekende Hans van der Hoop nieuwe hoofdtrainer

    6 jan 2022
  • Vanaf volgend voetbalseizoen zijn VV Heerde en hoofdtrainer Hans van der Hoop na exact 15 jaar herenigd. Nadat huidig hoofdtrainer Daniël Holtman zijn overstap naar Zondag 1e Klasser Columbia bekend maakte, schakelde de technische commissie van de geelzwarten uit Heerde direct door. Toen bleek dat op ‘het lijstje’ van zowel de Heerdenaren als de hoofdtrainer elkaars naam prijkte, ontstond er snel witte rook.

    Hans van der Hoop komt over van ABS uit Bathmen. Hans verliet Heerde na het seizoen 2006/2007, nadat hij een seizoen eerder de geelzwarten van de Zondag 4e naar de Zondag 3e Klasse loodste. Via Voorwaarts Twello, Columbia, Schalkhaar, Wijhe ’92 en dus ABS, strijkt hij komend seizoen neer op vertrouwd terrein.

    Of dat wederom in de 3e Klasse is, hangt van het vervolg van het lopende voetbalseizoen af. VV Heerde is qua verliespunten koploper van de 4e Klasse tijdens haar eerste seizoen binnen het zaterdagvoetbal. Scheidend trainer Holtman en zijn selectie zullen er alles aan doen om de samenwerking te bekronen. Dat hier nog veel water door de Rijn voor moet is helder, maar beiden zien het als extra motivatie voor de hervatting van de competitie.