• VV Heerdeoliebollentoernooi

4 jan 2021
  • Bij voetbalvereniging Heerde was het afgelopen zaterdag een gezellige drukte op het sportpark tijdens het oliebollentoernooi voor de jeugd. Naast diverse partijspellen was er ook een sportief traject uitgezet waarbij de jeugd via een puntensysteem een medaille verdiende. Uit de grote opkomst blijkt eens temeer dat een vereniging een verbindende factor in de samenleving is waar, misschien wel door de overheidsmaatregelen van vandaag de dag een steeds grotere behoefte aan is.  Naast dit sportieve evenement was er ook een oliebollenbaktent aanwezig. Het team van bakkende ouders liet weten dat er elk jaar meer oliebollen verkocht worden waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan de jeugdafdeling. Naast de oliebollen afhaal Drive-Thru aan de Veldweg kon men dit jaar ook kiezen voor de bezorgservice. Al met al een succesvolle vrolijke dag.