• Wedstrijdverslag 21-5-2022 VV Heerde JO9-1 tegen Victoria Boys JO9-1

23 mei 2022
  • Heerde Jo-9 start om 08:30 de aftrap op Sportpark Molenbeek tegen Victoria Boys jo9-1. Heerde heeft nogal wat avondvierdaagse kilometers in de benen, echter willen zij deze laatste thuiswedstrijd van de vierde en laatste fase, sportief en met winst afronden.
    Vanaf het fluitsignaal zet Heerde Victoria Boys onder druk en het eerste schot op doel levert direct een prachtig doelpunt op. Timon van de Esker is de maker van deze schitterende openingstreffer. In de zevende minuut scoort Timon opnieuw waardoor Heerde op een verdiende 2-0 voorsprong komt. Door het blijven druk zetten en de vechtlust van Heerde wordt het 3-0 doordat in de 8-ste minuut een eigen goal wordt gemaakt door een verdediger van Victoria Boys.
    Ook middenvelder Silvan zit lekker in de wedstrijd en ook hij weet dribbelend het strafschopgebied van de tegenstander binnen te dringen. Een goed geplaatst schot in de korte hoek vergroot de voorsprong naar 4-0 voor Heerde. Inmiddels is het een groot feest geworden langs de zijlijn van VV Heerde. Ouders en een terechte trotse leider en vader ondersteunen het team op een positieve manier vanuit de zijlijn. Na een korte drinkpauze laten de Heerde talenten aan de trouwe toeschouwers zien, dat zij elkaar de bal gunnen en dat zij in staat zijn om de bal in hoog tempo rond te kunnen spelen. Hierdoor komt Victoria Boys helemaal niet meer aan voetballen toe, laat staan in balbezit. Hierdoor komt er in de 20-tigste minuut opnieuw een kans welke koelbloedig wordt afgerond door Luuk die alleen op de keeper afkomt en de 5-0 scoort. Djanilio Rondhuis maakt in de 21-tigste minuut de 6-0 en het wordt hiermee lastig om de goals bij te houden. Kay Nieuwehuis is nog niet aan de beurt geweest dus ook hij wordt bedient door zijn medespelers en al niet veel later is het dan ook 7-0 voor Heerde doordat Kay trefzeker is.

De leiders zien het elftal goed samenwerken en besluiten vaste keeper Damian als veldspeler op te stellen. Luuk kruip onder de lat van Heerde om zijn laatste minuten als keeper van Heerde te maken. Teun maakt in de 34-tigste minuut zijn eerste verdiende doelpunt en schiet daarmee Heerde naar de ongelooflijke voorsprong van 8-0.
    Dex is gebrand om ook te scoren maar heeft de pech dat zijn schot op de paal weer het veld in komt. Keeper Luuk zorgt nog voor een puike redding, waardoor de 0 behouden blijft.
    De dame en boys van Heerde blijven de gehele wedstrijd als een team druk zetten en dik verdient maakt Timon zijn 3-de en laatste doelpunt en daarmee is zijn hattrick compleet. 9-0 is het eindresultaat en wat is iedereen trotsv op dit team!