• Wedstrijdverslag VV Heerde JO11-1 - Go Ahead Kampen JO11-2

3 apr 2022
  • Zaterdag 2 april is het een koude, droge zaterdagochtend in Heerde, maar de mannen zijn er weer helemaal klaar voor. Na een toch wel onterechte nederlaag van een week geleden moesten de koppies weer de goede kant op kijken. Tegenstander Go Ahead Kampen heeft zijn eerste wedstrijd van de 4-de fase gewonnen en dus is er maar één ding wat telt deze ochtend en dat is winst voor VV Heerde.

Tijdens het eerste kwart is er een duidelijk overwicht voor Heerde, maar helaas blijven hun doelpunten uit. Gelukkig blijven de jongens zeer geconcentreerd spelen en weten zij diverse kleine kansjes te creëren. Go Ahead Kampen weet niet waar ze het moeten zoeken en loeren op de counter, maar deze worden vakkundig verijdeld daar de verdedigers van VV Heerde.

In het tweede kwart wordt het overwicht van VV Heerde omgezet in doelpunten. Net na de rust is het dan ook Daan Rorije die met een spectaculair afstandsschot de 1-0 scoort voor Heerde. Nog geen minuut later is het wederom raak, een afvallende bal wordt in één keer op de pantoffel genomen door Daan en vliegt in de kruising. Hiermee wordt de stand uitgebreid naar een terechte 2-0 voorsprong voor Heerde. De toeschouwers van Heerde en Go Ahead Kampen kunnen niet anders dan hiervoor een groot applaus geven. Go Ahead Kampen is spreekwoordelijk 'rijp voor de slacht', diverse combinaties splijten de verdediging van Go Ahead Kampen uiteen, maar helaas leidt dit niet tot meer doelpunten.

Het derde kwart is een rommelige fase in de wedstrijd, maar Heerde behoud de controle over de wedstrijd. Er zijn diverse kansen om te scoren maar helaas gebeurt dit niet. Het laatste kwartiertje geloofd Go Ahead Kampen het wel, maar Heerde verzuimt om door te drukken. Het is nog wel Jochem de Groot die de wedstrijd definitief op slot gooit met een prachtig bekeken goal. Met een verdiende overwinning sluit Heerde de wedstrijd af met een 3-0 zege.

Al met al een keurige en verdiende 3-0 overwinning voor VV Heerde, waarin mooie combinaties te zien waren. Wat echt opviel was de concentratie bij de jongens en de wil om te winnen!

Leiders Michel de Groot en Dennie de Graaf