• Wedstrijdverslag VV Heerde JO11-1 - WVF JO11-4

28 apr 2022
  • Zaterdag 23 april mogen onze jongens als trotse koploper van de ranglijst tegen de gasten van WVF uit Zwolle aantreden.

Na een dramatische training van woensdag 20 april hebben onze boys het commentaar en de adviezen van de trainers goed in de oren geknoopt. Wellicht mede hierdoor staat het al na het 1-ste kwart al 3-0 voor VV Heerde, wat een bliksemstart hebben onze toppers. Jochem de Groot (2x) en Silvan de Graaf (1x) zijn de doelpunten makers. De jongens gaan als een wervelwind over het veld en tegenstander WVF weet niet waar ze het moesten zoeken.

In het 2-de kwart is de druk van VV Heerde wat minder wat verklaarbaar is gezien de riante voorsprong, helaas worden een aantal kansen niet verzilverd. Daarin tegen blijft Heerde het overwicht bewaren en valt uiteindelijk de 4-0 met nog 5 minuten op de klok. Steffan van Daal heeft het op zijn heupen en slalomt als een echte Alberto Tomba door de verdediging van WVF en plaats de bal netjes in de hoek. Eigenlijk is de wedstrijd al gespeeld want Heerde is gewoon een klasse beter en hierdoor heeft WVF weinig te vertellen op Sportpark Molenbeek.

In het 3-de kwart blijft Heerde gemakkelijk op de been en weet nog een keer te scoren uit een vrije trap van Silvan de Graaf. De keeper van WVF heeft de bal niet onder controle en Tycho Halfwerk is er als de kippen bij om het leer in het doel te plaatsten en zo is het 5-0 na het spelen van het 3e kwart.

De laatste helft is voor de statistieken, Heerde gelooft het wel en WVF is stuk gespeeld. Toch willen de mannen van VV Heerde nog een keer aanzetten en het is Jochem de Groot die de 6-0 scoort en zo zijn eerste hattrick maakt in het geel zwarte shirt van VV Heerde. Het slot akkoord is voor WVF, zij weten door een onoplettendheid in de verdediging toch nog een keer te scoren en zo wordt de stand beklonken met een 6-1 overwinning voor VV Heerde.

Leiders Michel de Groot & Dennie de Graaf