• Worstactie sv Heerde groot succes

 • Worstactie sv Heerde groot succes

  De “worstactie” van de supportersvereniging van de vv Heerde van afgelopen maart was een groot succes!
  Na de zogenaamde coronajaren was het lastig om weer op te zetten maar dit jaar zijn we er weer vol voor gegaan met een enorme medewerking van alle leden waarvoor grote dank!
  Met de samenwerking met Marktslager van Bussel was er zelfs een uitbreiding van het assortiment. Zo waren er natuurlijk de fijne en grove rookworsten te verkrijgen maar ook gehaktballen, droge worst en zowaar in maart zelfs nog balkenbrij. En dat de Heerdenaar dat lust was wel te merken aan de 127 stuks die verkocht zijn, ongekend aldus de slager.
  Er waren bij de actie enkele leden die net iets makkelijker verkochten dan de overige leden en die leden zijn door zowel van Bussel als de supportersvereniging extra in het zonnetje gezet.
  Als eerste grote dank voor ons damesteam die onder andere gehesen in een heus worstenpak een groot deel van de “worstactie” voor hun rekening hebben genomen. Zij zijn hier op gepaste wijze voor bedankt door de supportersvereniging. Individueel was er het jongst spelende lid van de vereniging Jur Kommer die het meeste verkocht had, hij heeft van de slager een bon (en een stukje worst) gekregen. Runner up was Daan Rorije die met behulp van broer Thijs ook een flinke duit in het zakje had gedaan. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Silvan van der Zwan en Priscilla Nieboer. Allen zijn zij ook voorzien van een bon (en een stukje worst). Op de groepsfoto ziet u ze samen met een trotse slager Mark van Bussel en bestuurslid van de sv Maurice Kommer staan. Silvan ontbreekt helaas op de groepsfoto maar daar zijn we wel op bezoek geweest en die vind u terug op de individuele foto’s.